Οι επιτυχίες των μαθητών των ΕΠΑΛ στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση γέμισαν και φέτος χαρά, τους ίδιους, τις οικογένειες και τους καθηγητές τους!

Αποδείχθηκε και πάλι πως οι συνειδητοποιημένοι και οργανωμένοι μαθητές των ΕΠΑΛ , προετοιμάζονται από το σχολείο τους , χωρίς να τους είναι απαραίτητες οι ατέλειωτες ώρες και τα κόστη των φροντιστηρίων και βλέπουν τις προσπάθειές τους να ανταμείβονται.

Όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που αξιοποιούν την ευκαιρία που τους δίνεται για πρόσβαση σε περιζήτητα τμήματα όπως Αρχιτεκτονικής, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχ. Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Πληροφορικής, Φυσικής, Ιατρικής, ΤΕΦΑΑ, Ακαδημίες Εμπορ. Ναυτικού.

Αξίζει να σημειωθεί οτι ειδικά για τα τεχνικής φύσης τμήματα, οι μαθητές των ΕΠΑΛ αισθάνονται καλύτερα προετοιμασμένοι αφού έχουν παρακολουθήσει στη Β και Γ τάξη, 23 ώρες από τις 35 ώρες της εβδομάδας μαθήματα ειδικότητας.

Δείτε τα τμήματα πρόσβασης ανά ειδικότητα στο πρόσφατο ΦΕΚ και τις βάσεις εισαγωγής από ΕΠΑΛ, στα αντίστοιχα τμήματα, για το 2019.