Κατά το τρέχον σχολικό έτος, το 1ο ΕΠΑ.Λ. Αγίας Παρασκευής και το 1ο Ε.Κ. Β’ Αθήνας συμμετέχουν ως εστία διάχυσης στο Πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής με τίτλο «Δράσεις Ψηφιακής Εκπαίδευσης και Ψηφιακού Εγγραμματισμού». Στην πρώτη από μια σειρά τέτοιων δράσεων, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023, στο αμφιθέατρο του συγκροτήματος των ΕΠΑ.Λ.-Ε.Κ. Αγίας Παρασκευής, ο συντονιστής του Προγράμματος κ. Άρης Λούβρης παρουσίασε πολύ ενδιαφέρουσα εισήγηση με θέμα: “Πολλαπλή ή τεχνητή νοημοσύνη;”

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκλεγμένος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Μυλωνάκης,ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Σταθόπουλος, οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Λογοθέτης, κ. Διακογιάννης και κ. Τσόκας, ο Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σταμούλης, ο Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αγίας Παρασκευής κ. Χατζόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕ.Λ. Αγίας Παρασκευής κ. Βοζίκης. Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Αγίας Παρασκευής εκπροσώπησε ο Διευθυντής του κ. Μπαλάσκας Αθανάσιος, ενώ το 1ο Ε.Κ. Β’ Αθήνας το εκπροσώπησε η Υπεύθυνη Τομέα κα Λιάχνη Άννα.

Δίνουμε ραντεβού τον Ιανουάριο του 2024 με τα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν στα εργαστήρια Πληροφορικής του 1ου Ε.Κ. Β’ Αθήνας.