Την Παρασκευή 24-11-2023 οι μαθητές του τομέα «Ηλεκτρολόγων- Ηλεκτρονικών και Αυτοματισμών» και συγκεκριμένα το τμήμα ΒΗ2 στο πλαίσιο του εργαστηριακού μαθήματος  «Αισθητήρες-Αυτοματισμοί» και οι μαθητές της Γη Τάξης ειδικότητας «Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων» στο πλαίσιο του Εργαστηρίου «Αυτοματισμοί Προγραμματιζόμενης Λογικής», επισκέφτηκαν την 1ηέκθεση INDUSTRY.TEC/ Βιομηχανικός Εξοπλισμός στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία.

Η INDUSTRY.TEC / Βιομηχανικός Εξοπλισμός είναι ένας νέος εκθεσιακός θεσμός  που στοχεύει να φέρει κοντά τις δυναμικές παραγωγικές μονάδες της χώρας με τους ενδιαφερόμενους και να τους προσφέρει τις αναγκαίες λύσεις για εκσυγχρονισμό και πιο αποδοτική λειτουργία. Οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με την  προηγμένη τεχνολογία, τις έξυπνες λύσεις και τις καινοτόμες ιδέες για τον βιομηχανικό εξοπλισμό. Σημαντικά ελληνικά και παγκόσμια brand, καθώς κορυφαίοι κατασκευαστές, εισαγωγείς και αντιπρόσωποι βιομηχανικού εξοπλισμού παρουσίασαν καινοτόμες τεχνολογίες, νέες τάσεις και βέλτιστες πρακτικές που διαμορφώνουν το σήμερα και το αύριο της βιομηχανίας γεγονός που εντυπωσίασε τους  μαθητές.

Συνοδοί του ΒΗ2 ήταν οι διδάσκοντες εκπαιδευτικοί κ.κ. Ράπτης Γεώργιος και Σοφικίτης Θεμιστοκλής και του Γη, οι κ.κ. Ρίζου Βασιλική και Δροσόπουλος Χαράλαμπος.